top of page

Dubbellevens

In februari sprak ik op uitnodiging met Sarah Jeffery met een leuk interview als resultaat.

Magazine Blokfluitist heeft een leuke rubriek: Dubbellevens. Er zijn namelijk best veel muzikanten die niet in één (muzikaal) hokje te stoppen zijn. Ook ik kleur heerlijk buiten allerlei lijntjes. Met Sarah Jeffery sprak ik over mijn drijfveren, lesaanpak en onderliggende gedachtes. Knap dat het op slechts 2 pagina's te vinden is in de editie die nu (mei '22) net uit is. Onderaan kun je het interview downloaden.

 

SPELEN Al kan in 2 pagina's natuurlijk inhoudelijk weinig gezegd worden. En heb ik misschien wel een triple-leven;). Want behalve met muziek speel ik ook met taal voor kunst & cultuur minded lezers van Cultuurpers en ListenIn. Het laatste is een nieuw platform voor luisteraars waarvoor ik binnenkort een net verschenen boek over luisteren hoop te recenseren. Daarnaast pakte ik onlangs mijn liefde voor illustreren en tekenen weer op. In het verleden had ik een winkeltje met bedrukte shirts van mijn hand. In de toekomst hoop ik ook daar (weer) liefhebbers mee te plezieren. Als IllustreebyB ben ik te vinden op Instagram.

 

POPUP INTRUMENTAL UTRECHT Februari '22 voelt ondertussen als eeuwen geleden: inmiddels heb ik na dik 25 jaar Den Haag verlaten en logeer ik sinds een kleine 3 weken net buiten Utrecht in het groen. De reden waarom spelers uit Utrecht terecht kunnen chez moi voor privélessen tot en met juli. De reden dat mijn Haagse leerlingen ondergebracht zijn bij collegae. De reden dat ik het tot de zomer verder even rustig aan doe. Zoek ik ondertussen inmiddels weer bijna stressloos naar een zelfstandige woning.


Duim je mee voor de Zwolse woonstudio waarvoor ik nét gecontacteerd ben?

Merci en blijf ook lekker spelen, lezen, luisteren en tekenen ondertussen. Doe ik ook;).


PS de foto bovenaan dit blog is gemaakt door fotograaf Marc DeClercq
Blokfluitist, Jrg. 14, Nr. 2, v2 - Dubbellevens-26
.pdf
Download PDF • 61KBComments


bottom of page