Op afspraak

|

Lombok Utrecht

popUP Instrumental Utrecht voor spelers van akoestische instrumenten.

Muziekliefhebbers kunnen tussen april en augustus een lesboost krijgen van Brechtje. Summerschool in Utrecht. Huh? Ze zit toch in Den Haag? Lees vooral even verder..

popUP Instrumental Utrecht voor spelers van akoestische instrumenten.

Tijd en locatie

Op afspraak

Lombok Utrecht

Over het evenement

Ingekakt door Corona? Frisse start nodig? In een paar lessen je muziekdraad terugvinden? Of ruiken aan improvisatie of de frisse lesaanpak van Brechtje.  In een één-op-één les is er alle aandacht voor jouw vragen.  

Dé kans voor mensen uit de provincie Utrecht om kortstondig te komen proeven én daarna vol inspiratie verder te spelen. Vanaf april tot medio juli woont Brechtje vlakbij Utrecht totdat ze door verhuist naar Zwolle, Meppel, Deventer, Amersfoort of Utrecht.

HOBO SAX VIOOL KLARINET DWARSFLUIT GITAAR

Speel je graag muziek van componisten als Bach, Telemann, Vivaldi en tijdgenoten dan kies je voor een interpretatieles en zoomen we in op versieringen, articulaties en fraseringen.

Een solo improvisatieles is voor iedereen die wil proeven van vrijer muziek maken, maar het stiekem doodeng vindt.  Zonder schema's, theorie, maar met oor voor het samenspel en je eigen klank. Meld je stante pede. De groeps-