top of page

Op afspraak

|

Lombok Utrecht

popUP Instrumental Utrecht voor spelers van akoestische instrumenten.

Muziekliefhebbers kunnen tussen april en augustus een lesboost krijgen van Brechtje. Summerschool in Utrecht. Huh? Ze zit toch in Den Haag? Lees vooral even verder..

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
popUP Instrumental Utrecht voor spelers van akoestische instrumenten.
popUP Instrumental Utrecht voor spelers van akoestische instrumenten.

Tijd en locatie

Op afspraak

Lombok Utrecht

Over het evenement

Ingekakt door Corona? Frisse start nodig? In een paar lessen je muziekdraad terugvinden? Of ruiken aan improvisatie of de frisse lesaanpak van Brechtje.  In een één-op-één les is er alle aandacht voor jouw vragen.  

Dé kans voor mensen uit de provincie Utrecht om kortstondig te komen proeven én daarna vol inspiratie verder te spelen. Vanaf april tot medio juli woont Brechtje vlakbij Utrecht totdat ze door verhuist naar Zwolle, Meppel, Deventer, Amersfoort of Utrecht.

HOBO SAX VIOOL KLARINET DWARSFLUIT GITAAR

Speel je graag muziek van componisten als Bach, Telemann, Vivaldi en tijdgenoten dan kies je voor een interpretatieles en zoomen we in op versieringen, articulaties en fraseringen.

Een solo improvisatieles is voor iedereen die wil proeven van vrijer muziek maken, maar het stiekem doodeng vindt.  Zonder schema's, theorie, maar met oor voor het samenspel en je eigen klank. Meld je stante pede. De groeps-workshop Vrij Spel wordt mogelijk ook gegeven in Utrecht. Laat vooral van je horen bij interesse aldaar.

Natuurlijk kan je les een combi zijn van improviseren uit het hoofd én het spelen van bladmuziek.

BLOKFLUIT

Blokfluitisten krijgen interpretatie én adem- en speltechniek in hun les en mogen absolute beginners zijn. Ook op imrpo-gebied.

Andere instrumentalisten dienen een basaal speelniveau te hebben op hun eigen instrument zodat de les vooral kan gaan over barokinterpretatie of impro. 

LOCATIE

De privélessen vinden plaats in de ruimte van een bevriend kunstenaar in Lombok Utrecht. Adres ontvang je bij afspraak. Natuurlijk worden de dan geldende Coronaregels in acht genomen.

Informeer naar de voorwaarden voor privéles aan huis in de Randstad.

KOSTEN

300 minuten: €310,--  5 weken lang elke week 1 les, dag en tijd in overleg

60 minuten:   €67,20  per les, die we in overleg plannen

INTERESSE

Meld je aan en je hoort van Brechtje.

Wil je Brechtje eerst een specifieke vraag voorleggen? Mail dan vooral even!

ACHTERGROND

Door een nieuw avontuur- Brechtje zoekt een woonst boven de IJssel, maar verblijft tijdelijk in Utrecht- hebben instrumentalisten in de regio Utrecht de mazzel om kennis te maken met haar frisse manier van lesgeven. Zij helpt vanuit deze standplaats Utrechtse spelers  meer chocola maken van de noten, frist lastige en leuke muziekzaken op of laat simpele improvisatietechnieken ontdekken waar je als speler zelf (weer) verder mee kan.

Brechtje geeft dertig jaar les aan muziekliefhebbers. Sinds dik 20 jaar alleen aan volwassen spelers. Tot en met maart gebeurde dit de laatste 2 decenia in haar studio in Den Haag. 

Voor Brechtje is het extra leuk om weer even terug te zijn in Utrecht; de stad waar zij eind jaren negentig regelmatig het conservatorium binnenliep voor het staartje van haar specialisatie Oude Muziek Blokfluit. Tussen 2008 en 2013 schoof ze als lid van de Raad van Advies bij aan de tafel van de bestuurders van datzelfde instituut: HKU Conservatorium Utrecht.

Nice to be back in town:).

PS Voor de workshop Vrij Spel in Utrecht (medio mei) zoek ik nog een goeie ruimte. Een workshopruimte in Zwolle is inmiddels geregeld;).

Deel dit evenement

bottom of page