top of page

Zwolle en Utrecht: lezen jullie mee?

Kantoor, atelier of klein bedrijfspand gezocht dat tussen april en juli '22 in het weekend of na 19u niks staat te doen in Utrecht en Zwolle.


Zin om een immer ondernemende en bubbelende zpp'er in de cultuur te helpen? Legrand Advies Delft en Huis van Verbeelding Den Haag gingen je voor. Hun te gekke ruimtes mocht ik om niet gebruiken als adhoc workshop ruimtes tijdens het eerste Coronajaar. Hartverwarmend in deze barre tijden.


Tussen april en medio juli '22 strijk ik tijdelijk neer in Utrecht. En in Zwolle rol ik vast wat projecten uit met het oog op mijn verwachte verhuizing die kant op.

 

WAT Voor een paar muziekprojecten in Utrecht en Zwolle zoek ik een Coronaproof ruimte voor 5- 25 mensen + deze Muziekverteller slash Muziekpedagoog.

Handig als er genoeg stoelen zijn. En een stopcontact en warmte. C 'est tout!


Enne... het gaat bij de projecten voor spelers om maximaal 8 akoestische instrumenten tegelijk. Bij luisterprojecten gaat het om maximaal 25 mensen. Mits de ruimte dat veilig toelaat natuurlijk.


Leuk als je reageert met een JAAAA. Je netwerk aanspreken is natuurlijk ook geweldig, waarvoor dank!

 

RUILEN DOET GLIMLACHEN Een cultureel huurtarief kan ik betalen. Maar veel leuker is wellicht een ruil door het bijwonen en/of meedoen aan één van de nieuwe projecten. Speel mee met Vrij Spel bijvoorbeeld.


Mocht het een match in heaven zijn, dan klop ik graag vaker aan. Want centraal gelegen standplaatsen wil deze zzp'er best! Het zal altijd gaan over kleinschalige projecten. Vier keer per jaar een spelersworkshop is wat ik sowieso ambieer. Natuurlijk overleggen we dan over vorm en voorwaarden. Een bedrijfsluisterspecial zou dan zomaar kunnen. Of een inspirerende column over stilte. Of eenzaamheid. Of bezinning. Verbinding?


BELANGRIJK Deze ondernemende Zzp'er in muziek met niet-tegen-te-houden projectontwikkelneigingen organiseert vaak op eigen initiatief producties. Met veel support en waardering van particulieren. Zonder subsidie (op deze keer na).


Eindig ik met geinige muziek. Gewoon. Omdat het kan. Merci voor je support alvast!


Dag:)

PS Update half maart '22: locatie Zwolle is gevonden- merci Danslab en met Utrecht ben ik nog bezig;)

Comments


bottom of page