top of page

Wat is er leuker dan mensen blij maken?

Geef of krijg een daar-moet-je-bij-zijn muzieksolo cadeau.

Op deze heugelijke dag, 18 februari 2021*, lanceer ik een nieuw idee. Een plannetje dat behoorlijk goed voor het milieu is. En voor je welzijn. Voor je warme hart, de gloeiende oren en zo meer. Of het hart en de oren van anderen. Want wat is er leuker dan een (live) muziekcadeau krijgen of weggeven? Gespeeld door ondergetekende natuurlijk.


STAP EEN

Je neemt contact op met mij om te vertellen in welke vorm je een muziekcadeau wil geven of ontvangen. Een live cadeau in je huiskamer- als Corona dat toelaat. Online live of opgenomen en ook te horen voor de rest van de wereld via youtube. De laatste is natuurlijk de goedkoopste variant. Zie de video als voorbeeld.VOLGENDE STAPPEN Je hoort over mijn repertoire en je maakt je cadeaukeuze. Waar je natuurlijk Bach, Telemann, Van Eyck vindt. Maar ook oude volksmelodieën uit bijvoorbeeld Zweden & Japan en hedendaags werk. Je laten verrassen kan natuurlijk altijd.

Je krijgt inzicht over voorwaarden en ontvangt alles keurig op schrift en volgens afspraak kom ik naar je toe, zit ik klaar in mijn studio en jij op jouw locatie of stuur ik je de premièrelink van de opname via mail. Hiermee heb je een speciaal cadeau waarbij je jezelf en/of iemand anders én deze muzikant voedt. Figuurlijk én letterlijk..


Heb je vragen? Laat direct van je horen en neem contact op met me. Ik zit er klaar voor:)* Waarom de dag heugelijk is hoor je in de video.

Comments


bottom of page