top of page

In overleg tussen 21 06 en 01 09

|

Assendorp Zwolle, aan huis, online

Summerschool '23- 5 muzieklessen met focus op jouw vraag.

Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek! Geef jezelf inspiratie cadeau en beschouw de Summerschool gerust als gastlessen naast je eigen les. Leerzaam en leuk!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Summerschool '23- 5 muzieklessen met focus op jouw vraag.
Summerschool '23- 5 muzieklessen met focus op jouw vraag.

Tijd en locatie

In overleg tussen 21 06 en 01 09

Assendorp Zwolle, aan huis, online

Over het evenement

FOCUS

Ben jij een enthousiaste blazer of strijker die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders muziekles halen tussen nu en eind maart. Ik, Brechtje Roos, help je graag verder.

OPZET

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel spelplezier. Schrijf je in via mail of online en ik neem contact op met je.

REACTIE

Je hebt me nieuwe inzichten en handvatten gegeven. Spelen met meer plezier en gemak is wat ik meeneem. Dank daarvoor! Trees- Summerschool 2021, klarinet & viool.

EXTRA

Veel volwassen muziekbeoefenaars gaan juist niet in de zomervakantie weg. Maar hun docent wel! Handig dat de Summerschool dan dat gat opvult. Bovendien werkt les krijgen over hetzelfde onderwerp  van een ander dan je vaste muziekdocent enorm verfrissend. Dan kunnen ineens andere muzikale kwartjes vallen. Na de vakantie speel je vrolijker verder bij eigen docent. 

Beschouw mij als je gastdocent die jouw gekozen thema’s net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek. Inspiratie over mijn aanpak en gedachtes lees je bijvoorbeeld in dit blog.

VOOR WIE

  • strijkers en blazers vanaf 18 jaar die hun instrument minstens 1 jaar bespelen, leergierig zijn en nog meer speelplezier willen.
  • spelers die losser willen leren spelen, die struikelen over ritme, noten lezen en teveel in het hoofd zitten.
  • blokfluitisten* in spé die van nul af aan beginnen
  • Herintreders die opnieuw willen ruiken aan het instrument.

* Interesse in beginnen met een ander instrument; dan adviseer ik je een collega die specialist is in het instrument van jouw keuze. 

AANMELDEN

Opgeven kan tot en met 1 augustus 2023.

Je lessen vinden elke week of om de 2 weken aaneengesloten les. 

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

KOSTEN

€350 voor 5 keer een op maat gesneden, individuele muziekles van 60 minuten. Alle aandacht voor jou! Je lessen spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur.

Aanmelden en betalen voor 01 07 '23  en je ontvangt 10 % earlybird korting.

LOCATIE

De privélessen vinden plaats in Assendorp Zwolle. Adres ontvang je bij afspraak.

Informeer naar de voorwaarden voor privéles aan huis in Zwolle en de Randstad.

ONLINE

De onlineles is een mooi alternatief dat ter afwisseling van de offline les ingezet kan worden. Regelmatige online lessen worden nu niet gegegeven. Het spreekuur is wel online te boeken en gaat via skype waarvoor jij niks anders hoeft te doen dan te klikken op de link die je van mij  krijgt.

Op zoek naar een andere workshop? Check dan deze pagina eens voor on- en offline lessen.

Deel dit evenement

bottom of page