top of page

Tussen 01 01 '24 en 31 03 '24 5 x les

|

Locatie wordt later bepaald

Winterschool - 5 lessen spe(e)lplezier in Zwolle of Amstelveen

Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek! Beschouw de winterschool als gastlessen naast je eigen les. Nieuwe inspiratie is nieuwe dingen leren. Leerzaam en leuk!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Winterschool - 5 lessen spe(e)lplezier in Zwolle of Amstelveen
Winterschool - 5 lessen spe(e)lplezier in Zwolle of Amstelveen

Tijd en locatie

Tussen 01 01 '24 en 31 03 '24 5 x les

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

FOCUS

Ben jij een enthousiaste blokfluitist die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders blokfluitles halen tussen januari en maart '24. Ik, Brechtje Roos, help je graag verder.

OPZET

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel spelplezier.Schrijf je in via mail of online en ik neem contact op met je.

REACTIE

Je hebt me nieuwe inzichten en handvatten gegeven. Spelen met meer plezier en gemak is wat ik meeneem. Dank daarvoor! Trees- Summerschool 2023

EXTRA

Heb je een fijne blokfluitdocent waar je heel tevreden over bent? Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek. Na de vakantie ga je met hernieuwde energie en frisse oren gewoon weer naar je vertrouwde docent.

VOOR WIE

  • Blokfluitisten die leergierig zijn en nog meer speelplezier willen.
  • Blokfluitisten in spé die een les-proefperiode willen volgen.
  • Herintreders die opnieuw willen ruiken aan het instrument.
  • Beginners & gevorderden

NB minimale leeftijd is 16 jaar

AANMELDEN

Opgeven kan tot en met 29 februari 2024

Je lessen vinden elke week of om de 2 weken aaneengesloten les. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

KOSTEN

€335 voor 5 keer een op maat gesneden, individuele muziekles van 60 minuten. Alle aandacht voor jou! Je lessen spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur. Afwisseling van off- en online lessen is mogelijk.

LOCATIE

De privélessen vinden plaats in Assendorp Zwolle of Amstelveen (maandagen). Adres ontvang je bij afspraak.

Informeer naar de voorwaarden voor privéles aan huis in Zwolle of de Randstad.

REACTIE

In de wens om losse nootjes tot muziek te maken helpt Brechtje. Ja: ze wéét veel over muziek en is een bruisende bron, wat heel verrijkend is. Daar bovenop doet ze iets essentieels. Ze haalt de muziek uit jezelf. Uit mijzelf. Door me te laten voelen waar het om gaat in de stukken. En dan kan het maar zo zijn dat je stampvoetend naast je standaard staat. Of gaat huppelen. Uit je hoofd, de muziek in. Knap hoor hoe Brechtje dat doet. En gewoon hartstikke leuk, want de nootjes.... worden muziek. Geeske- dwarsfluit- kwam voor een Winterschool.

Deel dit evenement

bottom of page