5 data deze winter in overleg

|

Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden)

Winter-inspiratie-school voor spelers die extra aandacht willen.

Vijf lessen om je speelplezier een boost te geven en muziek eens van een andere kant te zien en horen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Winter-inspiratie-school voor spelers die extra aandacht willen.

Tijd en locatie

5 data deze winter in overleg

Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden), De Genestetlaan 172, Den Haag, Nederland

Over het evenement

Ben jij een enthousiaste speler die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders muziekles halen deze winter. Ik, Brechtje Roos, help je graag verder.

BLOKFLUIT, STRIJKERS & OVERIGE BLAZERS

Blokfluitisten kunnen voor alle vragen terecht. Geen blokfluitist, maar speel je viool, hobo, of fluit en speel je graag Bach, Telemann en tijdgenoten of wil je wel eens vrij leren spelen? Dan kun je de Winterschool aangrijpen om eens wat nieuws uit te proberen. Als Barokspecialist neem ik je mee in de muziektaal van die tijd. En het vrijer spelen zonder dat je in je hoofd gaat zitten - zonder bladmuziek dus - is één van mijn stokpaardjes.

'Het was een intensieve periode, die Summer School. Niet alleen dat ene uur les per week, maar ook hoe ik er vervolgens zelf mee aan de slag ging, geïnspireerd door alles wat ik kreeg aangereikt. Ik merkte dat ik er energie van kreeg om zo met m