top of page

5 data deze winter in overleg

|

Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden)

Winter-inspiratie-school voor spelers die extra aandacht willen.

Vijf lessen om je speelplezier een boost te geven en muziek eens van een andere kant te zien en horen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Winter-inspiratie-school voor spelers die extra aandacht willen.
Winter-inspiratie-school voor spelers die extra aandacht willen.

Tijd en locatie

5 data deze winter in overleg

Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden), De Genestetlaan 172, Den Haag, Nederland

Over het evenement

Ben jij een enthousiaste speler die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders muziekles halen deze winter. Ik, Brechtje Roos, help je graag verder.

BLOKFLUIT, STRIJKERS & OVERIGE BLAZERS

Blokfluitisten kunnen voor alle vragen terecht. Geen blokfluitist, maar speel je viool, hobo, of fluit en speel je graag Bach, Telemann en tijdgenoten of wil je wel eens vrij leren spelen? Dan kun je de Winterschool aangrijpen om eens wat nieuws uit te proberen. Als Barokspecialist neem ik je mee in de muziektaal van die tijd. En het vrijer spelen zonder dat je in je hoofd gaat zitten - zonder bladmuziek dus - is één van mijn stokpaardjes.

'Het was een intensieve periode, die Summer School. Niet alleen dat ene uur les per week, maar ook hoe ik er vervolgens zelf mee aan de slag ging, geïnspireerd door alles wat ik kreeg aangereikt. Ik merkte dat ik er energie van kreeg om zo met muziek bezig te zijn. Ook vind ik soms stiekem dat het best al wel wat mooier klinkt als ik thuis in m’n eentje wat speel. Ik ga ermee door, want ik ben nu ook echt bij Brechtje op les gegaan. Niet meer elke week, maar wel, verwacht ik, met dezelfde intensiteit. En daar kijk ik enorm naar uit!' Ingrid- Summerschool.

OPZET

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel spelplezier. Meld je aan en je hoort van me.

'“Eric wat zijn kenmerken van muziek?” Daarmee gaat de volgende les verder. “Nou ja eh, melodie, ritme, toonvorming en zo”. “Ja, ja, en?”, vraagt ze. Stilte van mijn kant. “Stilte”, zegt Brechtje. Er valt een korte stilte en we schieten in de lach en in de roos. (...). Ik heb nog steeds veel aan de stilte die ik van Brechtje geleerd heb. Het geeft me ook de broodnodige rust in mijn hoofd terwijl ik aan het spelen ben, wat een contrast met de eerdere drukte en het harde werken.' Eric- Summerschool

EXTRA

Heb je een fijne (blokfluit)docent waar je heel tevreden over bent? Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek. Na de winterschool ga je met hernieuwde energie en frisse oren verder.

VOOR WIE

  • Spelers die leergierig zijn en nog meer speelplezier willen.
  • Spelers-in-spé die een les-proefperiode willen volgen.
  • Herintreders hun instrument(en) weer uit de kast willen halen.
  • Beginners & gevorderden

NB alleen voor volwassenen.

AANMELDEN

Opgeven kan tot en met 21 maart 2022. Je lesdata spreken we samen af en zijn wekelijks of tweewekelijks.

KOSTEN

€310 voor 5 keer een op maat gesneden, individuele muziekles van 60 minuten. Alle aandacht voor jou! Je lessen spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur.

AANMELDEN

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

LOCATIE

In Den Haag wordt er gewerkt in de studio. Coronaveilig met ruim speelafstand van elkaar, veel instrumenten, muziekstandaard bij de hand. Net als muziek van blad en op CD. Daarnaast hangt er kunst aan de muur  en staat er groen in de ruimte. Een inspirerende omgeving.

In Amsterdam zijn wisselende locaties.

Online les vanuit je eigen studeerkamer is natuurlijk altijd mogelijk. We hebben contact via Skype of Whatsapp. Verrassend leuk én praktisch ontdekten leerlingen en ik in Coronatijd.

Deel dit evenement

bottom of page