zomer 2021 | Den Haag/ A'dam onder voorwaarden

Summerschool- van Barok tot Vrije impro

Vijf privélessen om je speelplezier een boost te geven! Five private musiclessons for more fun in playing. Voertaal NL of EN.

Tijd en locatie

zomer 2021
Den Haag/ A'dam onder voorwaarden, De Genestetlaan 172, Den Haag, Nederland

Over het evenement

FOCUS 

Ben jij een enthousiaste speler die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders muziekles halen in juli en augustus. Ik, Brechtje Roos, Barokspecialist en blokfluitist, help je graag verder. 

STRIJKERS & BLAZERS   

Geen blokfluitist, maar speel je viool, hobo, of fluit en speel je graag barok? Dan kun je de Summerschool aangrijpen om meer te horen over Bach, Telemann, Vivaldi of Loeillet om er een paar te noemen. Als Barokspecialist neem ik je mee in de muziektaal van die tijd. 

OPZET 

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel speelplezier. Schrijf je in via mail of online en ik neem contact op met je.   

EXTRA   

Heb je een fijne (blokfluit)docent waar je heel tevreden over bent? Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek. Na de vakantie ga je met hernieuwde energie en frisse oren gewoon weer naar je vertrouwde docent.    

VOOR WIE 

  • Blokfluitisten die leergierig zijn en nog meer speelplezier willen. 
  • Blokfluitisten in spé die een les-proefperiode willen volgen. 
  • Herintreders die opnieuw willen ruiken aan het instrument. 
  • Beginners & gevorderden

NB alleen voor volwassenen.

AANMELDEN

Opgeven kan tot en met 31 juli 2021. Er is beperkt plek voor deze unieke lessen die zorgvuldig op jouw vraag worden afgestemd. Je lessen vinden- bij voorkeur aaneengesloten- plaats in juli en augustus '21.

KOSTEN 

€310 voor 5 keer een op maat gesneden, individuele muziekles van 60 minuten. Alle aandacht voor jou! Je lessen spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur.  

AANMELDEN

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.   

LOCATIE

Er wordt gewerkt in de studio van Brechtje met ruim voldoende speelafstand van elkaar, veel instrumenten, muziekstandaard bij de hand. Net als muziek van blad en op CD. Daarnaast hangt er kunst aan de muur en staat er groen in de ruimte. Een inspirerende omgeving. 

In Amsterdam zijn er wisselende locaties.

Deel dit evenement