juli-augustus 2021

|

Den Haag- Delft- A'dam

Summerschool- van Barok tot Vrije impro

Vijf privélessen om je speelplezier een boost te geven!

Deze special is voorbij. Mail me als je interesse hebt in een winterschool;)
Kijk hier voor meer nieuws
Summerschool- van Barok tot Vrije impro

Tijd en locatie

juli-augustus 2021

Den Haag- Delft- A'dam , De Genestetlaan 172, Den Haag, Nederland

Over het evenement

FOCUS 

Ben jij een enthousiaste speler die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders muziekles halen in juli en augustus. Ik, Brechtje Roos, Barokspecialist en blokfluitist, help je graag verder. 

STRIJKERS & BLAZERS   

Geen blokfluitist, maar speel je viool, hobo, of fluit en speel je graag barok? Dan kun je de Summerschool aangrijpen om meer te horen over Bach, Telemann, Vivaldi of Loeillet om er een paar te noemen. Als Barokspecialist neem ik je mee in de muziektaal van die tijd. 

REACTIE

'Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel

voor articulatie. Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn

leven echt verrijkt!'Joris, blokfluit & viool

OPZET 

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel speelplezier. Schrijf je in via mail of online en ik neem contact op met je.   

EXTRA   

Heb je een fijne muziekdocent waar je heel tevreden over bent? Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s net even