top of page

Online muziekcoaching op afspraak

|

Nederlands

Muzikaal speel- & spreekuur

Maak een afspraak voor virtueel contact over muziek, theorie of je studie-aanpak. Kun je daarna weer vrolijk verder spelen!

Muzikaal speel- & spreekuur
Muzikaal speel- & spreekuur

Tijd en locatie

Online muziekcoaching op afspraak

Nederlands

Over het evenement

Hulp nodig bij een muzikale hobbel? Behoefte aan mijn meeluisterend oor? Vragen over de (barok)muziek waar je nu mee bezig bent? Sparren over fraseringen? Heldere aanwijzingen, tekst en uitleg krijg je van mij! In een één op één afspraak van minimaal 15 minuten. Voor beginners en gevorderden. Ook voor blazers en strijkers die graag barok spelen.

In Coronatijd is gebleken dat een online muziekles een fantastisch alternatief kan zijn voor de les op locatie. Daarom een muzikaal speel & spreekuur voor spelers. Echt samenspelen, subtiel samenspelen via skype of zoom is lastig. Voorspelen, interpreteren en muziek(theorie) bespreken kan wél hartstikke goed.

HOE

Meld je aan via de button hieronder, dan bel ik je om te horen waar je vraag over gaat. We prikken een datum waarna je betaalt. 

Op de geplande datum stuur ik je een uitnodiging voor je lesafspraak en via skype of zoom werken we samen aan de muziek van je keuze. Ik heb alle oog en oor voor je. Quality time voor jou.

KOSTEN

€18,25 voor 15 minuten

vaste leerlingen krijgen 10% voordeel.

Lees hier de kleine lettertjes.

Deel dit evenement

bottom of page