Dag en tijd in overleg, vanaf augustus.

|

Den Haag, Amsterdam & Delft

Focus - zonder stress muziek maken!

Leer in drie workshops om ontspanner muziek te maken met meer spelplezier tot gevolg!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Focus -  zonder stress muziek maken!

Tijd en locatie

Dag en tijd in overleg, vanaf augustus.

Den Haag, Amsterdam & Delft

Over het evenement

ONSTPANNING 

Behoefte aan rustig en ontspannen muziek maken? Minder in je hoofd. Meer naar je gevoel? Spelen zonder spanning in schouders, nek, kaken (en de rest)? Brechtje helpt je graag om ongedwongen te spelen met meer plezier tot gevolg.

WAT 

Drie keer een uur privé muziekles vol ontspanning, klank en samenspel. Een muziekles zonder veel bladmuziek, maar mét je instrument en aandacht voor je lijf, hoofd en klank!

LICHAAM EN GEEST 

Muziek maken doe je met heel je wezen: hart, hoofd en lichaam. Vaak heeft het hoofd de overhand en hangt de rest er een beetje bij. Want ook tijdens het muziek maken lijkt er veel te móeten. Vooral van de speler zelf trouwens, want die innerlijke criticus is ook bij muziek maken nooit ver weg. En ‘moeten’ vertaald zich maar al te vaak naar minder contact met muziek en het lichaam en een te vol hoofd. 

MULTI TASKEN

Muziek maken is schaken op veel borden tegelijk. Zeker als er van blad gespeeld wordt. Schakel het lezen uit en er is meer aandacht voor dat wat klinkt. Aandacht voor jezelf, voor klank en de interactie. Samen in het moment zijn en onverwachte muzikale vondsten doen. Helemaal in het NU zijn. Zonder vaag gedoe. Maar mét je instrument. Brechtje geeft je daarbij handige inzichten in muziek, leert je bewuster een ontspannen speelhouding aan zodat je met lichaam en geest zelf rustig verder muziek kunt spelen.

Ontdek en voel die impact van klank en grijp na de workshop vaker naar je instrument ter ontspanning. Ervaar de lessen a