top of page

Summerschool in juli & augustus 2021

|

Studio Hoor

Blokfluit-Bijspijker-Summerschool, privéles

Vijf lessen om je speelplezier een boost te geven!

Deze special is voorbij. Mail me als je interesse hebt in een winterschool;)
Kijk hier voor meer nieuws
Blokfluit-Bijspijker-Summerschool, privéles
Blokfluit-Bijspijker-Summerschool, privéles

Tijd en locatie

Summerschool in juli & augustus 2021

Studio Hoor, De Genestetlaan 172, Den Haag, Nederland

Over het evenement

FOCUS 

Ben jij een enthousiaste blokfluitist die eindelijk dat ritme wil doorgronden? Makkelijker versieringen uit je mouw wil schudden, relaxter wil blazen of nu echt zelf wel eens muziek wil interpreteren? Oftewel, waar loop jij tegenaan tijdens je spel?  Kom 5 keer een anders-dan-anders blokfluitles halen in juli en augustus. Ik, Brechtje Roos, help je graag verder.    

OPZET 

In muziekles 1 bespreken we je vaardigheden die je extra aandacht wilt geven. We gaan er meteen mee aan de slag, waarna we er op voort borduren in de 4 lessen die volgen. Altijd met de bedoeling om de noten uiteindelijk te laten leven op jouw manier! Je eigen muzikale verhaal, daar gaat het uiteindelijk om tenslotte. We ontdekken dat samen. Geconcentreerd, met aandacht, vanuit verschillende invalshoeken. Met alle tijd voor jou en lekker veel spelplezier.Schrijf je in via mail of online en ik neem contact op met je.   

EXTRA   

Heb je een fijne blokfluitdocent waar je heel tevreden over bent? Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in muziek. Na de vakantie ga je met hernieuwde energie en frisse oren gewoon weer naar je vertrouwde docent.    

VOOR WIE 

  • Blokfluitisten die leergierig zijn en nog meer speelplezier willen. 
  • Blokfluitisten in spé die een les-proefperiode willen volgen. 
  • Herintreders die opnieuw willen ruiken aan het instrument. 
  • Beginners & gevorderden

NB minimale leeftijd is 16 jaar 

AANMELDEN

Opgeven kan tot en met 31 juli 2021. Er is beperkt plek voor deze unieke lessen die zorgvuldig op jou vraag worden afgestemd. Je lessen vinden- bij voorkeur aaneengesloten- plaats in juli en augustus '21.

KOSTEN 

€310 voor 5 keer een op maat gesneden, individuele muziekles van 60 minuten. Alle aandacht voor jou! Je lessen spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur.  

AANMELDEN

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.   

LOCATIE

Er wordt gewerkt in de studio van Brechtje met ruim voldoende speelafstand van elkaar, veel instrumenten, muziekstandaard bij de hand. Net als muziek van blad en op CD. Daarnaast hangt er kunst aan de muur en staat er groen in de ruimte. Een inspirerende omgeving

Deel dit evenement

bottom of page