Zuiderstrandtheater & Muziekverteller seizoen 19-20

Heel graag praat ik je bij over mijn mooie samenwerking met het Zuiderstrandtheater Den Haag..

BON
In het nieuwe seizoen kunnen alle muziekminnaars van Den Haag (en omstreken) hun oren flink laten prikkelen op het podium aan zee of in de stad zodat muziek nog meer gaat leven. Dolgraag draag ik bij aan een intense muziekbeleving van de bewoners in Den Haag en breng ik hen met klanken samen in het Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk.

SPECIAAL
Op speciaal verzoek van het theater presenteer ik een aantal keer LISTEN! Een anders-dan-andere introductie op verschillende concerten die komen gaan. Bij deze Muziekverteller geen wetenschappelijk betoog – al weet ik dankzij mijn studies aan conservatoria van de hoed en de rand – maar een bezielend en associatief verhaal dat binnenkomt. Anders luisteren en meer horen is het gevolg! Dát voel je als luisteraar!

Check mijn agenda voor LISTEN op onder andere concerten van het Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Kamerkoor en diverse festivals met een mix aan muziekstijlen. Zie de link onderaan.

NIEUWE KIJK OP MUZIEK
De nieuwsgierig luisteraar met tijd en trek in muziekhorizonverbreeeeeding kan terecht in de zee-foyer van het Zuiderstrandtheater voor de vijfdelige luistercursus Nieuwe kijk op Muziek. Maar liefst dik 15 uur muziekverdieping verdeelt over najaar- en winterperiode. De enige klacht die ik ooit kreeg over dit project luidde: ‘Waarom maar vijf lessen achterelkaar terwijl je stof hebt voor minstens elke week’.  Inschrijven kan vanaf nu. Check m’n agenda voor meer info over inhoud en betaling. Zie de link onderaan.

ONGEDULDIG
Wil je nununu alvast iets horen? Muziekmijmerschetsen zijn hier te beluisteren. Korte ingesproken memo’s over dat wat me bezig houdt en op uitgewerkte manier, met muziekfragmenten en context terecht komen in cursus, lezing of intro.

En ja hoor, de luisteraars buiten Den Haag krijgen in het nieuwe seizoen ook kans hun oren te laten prikkelen, waarover later meer.

A suivre!

agenda
audio-muziekmijmeringen