WAT
Studio Hoor is een rustige ruimte voor muziekbeoefenaars en luisteraars in Den Haag e.o. Je volgt er muzieklessen e/o luisteruren. Regelmatig of ad-hoc, het is aan jou. Maar altijd gaat het om het ontwikkelen van je spel en het aanscherpen van je oren! In een later stadium kunnen ook Frisse Kostgangers, workshoppers en zij die inspiratie vinden in cultuur, ontmoeting en meer terecht in Studio Hoor.

ACHTERGROND
Al jaren droom ik over een plek. Een werkplek. Een plek waar je thuis komt. Als muziekliefhebber- denker en doener. Een plek die creativiteit, intimiteit, rust en professionaliteit uitstraalt. Een plek om samen te komen, je te laten verrassen, te musiceren, om te verbeelden, om te discussiëren en om mee te doen. Een plek met kunst aan de muur en planten op tafel. Studio Hoor!

WAAROM
Ik geloof in kleinschaligheid. In (bijna) een-op-een contact. In echte gesprekken. In tijd nemen voor verdieping en ontmoeting. Juist in deze tijd wil ik positief handelen en met originele (muziek)projecten mensen verbinden.

TOT HOORS
Wordt meegenomen door muziek en (in de toekomst mogelijk) gast-creatieven. Krijg gloeiende oren en glimmende ogen! Ga nieuwe denkpistes af. Wil je weten wanneer,wat, door wie er iets gebeurd? Mail me en je blijft op de hoogte. Ik ontvang je graag! Totdat de Studio klaar is kom ik bij je aan huis voor muzieklessen. Lees er hier over.

REACTIE
De hartstocht van Brechtje voor muziek is hartverwarmend. Ze legt verbanden tussen diverse genres waardoor er letterlijk een wereld aan muziek voor je open gaat. Ook mij- als voornamelijk klassiek georiënteerde muziekliefhebber- heeft ze verrast met haar eenvoudige handvatten, hoe je kan luisteren naar muziek. Dat geeft je houvast als luisteraar en daardoor beleef je meer. Muziek is van alle tijd en dat laat Brechtje je beleven.’
Corné  Ran- programmeur  Zuiderstrandtheater Den Haag.