Veren (testimonials van oa Schneemann, Van Breen en Van Veldhoven).

hoe woorden kunnen raken, strelen, optillen en de energie geven om vooral door te gaan..

COLLECTIE
Af en toe verzamel ik ze. De woorden en reacties die ik krijg op mijn muziekprojecten. En of die reactie nu komt van een prof, zoals die van Bart te lezen in de foto, of van een muziekliefhebber, zoals hieronder van Ellen. Ze zijn me even dierbaar. Alhoewel de eerste meer oren doet prikkelen om de een of andere reden;).

RISICO
Mocht jij, nieuwsgierige muziekliefhebber (dilettant e/o prof) eerst nog duwtjes nodig hebben voordat je eens zelf komt ervaren? Onderaan vind je de link naar meer reacties én het linkje naar Local Sound, luisterlezing. Het eerstvolgende project dat je zomaar zou kunnen bijwonen. Op een fijne, artistieke locatie- hartje centrum Den Haag- naar muziek luisteren, bijleren en je laten verassen. Reserveer je stoel in de Haagse Kunstkring nu;).

A suivre!

LINKS
Local Sound, luisterlezing
Reacties
Referenties

REACTIE ELLEN
Hoe vaak nemen we nog de tijd om te luisteren en te delen? Brechtje maakt het helemaal af met een zorgvuldig gekozen programma en haar aanstekelijk enthousiasme. Het heeft de goesting in ons terug aangewakkerd om de tijd te nemen voor het echte luisteren en om nieuwe muzikale horizonten te ontdekken.
Ellen van der Beek, opdrachtgever huiskamerverjaarsessie