support

GROOT HART VOOR MUZIEK
Draag jij de projecten van deze muziekverteller een warm hart toe? En zou je mij dat willen laten merken? Leuk! Maarre… hoe zou je dat kunnen doen? Ik geef je wat voorbeelden.

TOT NU TOE
Tot op heden zijn er verschillende mensen, bekenden en onbekenden, die mij op allerlei manieren laten merken dat ze mijn onafhankelijke, ongesubsidieerde werk waarderen. Sommigen doen dat met geld. Mijn actieve meeneem-speakers werden gesponsord. Rechtstreeks doneren* kan sowieso, zie hier voor alle benodigde gegevens. Je bent niet de enige die dat zo doet;).

Daarnaast heb ik abonnementen op kranten en magazines via derden, krijg ik koffie-strippenkaarten, concerttickets, reisvergoedingen, literatuur, workshops aangeboden. Het zijn belangrijke inspiratie- en verdiepingszaken zaken die ik me minder kan permitteren, maar broodnodig zijn om creatief en actueel te kunnen zijn.

Gum de meedenkers- en werkers niet uit: websitebeheer werd lang gedaan door Philip (ik zoek nog iemand). Rowin en Marion lezen kritisch mee, Vincent fotografeert me nu en dan. Daarnaast heb ik een flexibele denktank met experts op communicatie-, tekst-, organisatie, coachingsgebied die ik spreek. Allemaal om niet. Ook een vorm van waarderen.

JIJ
Wil jij laten merken dat je mijn ongesubsidieerde werk waardevol vindt? Een bruikbare dienst aanbieden is heel fijn! Een coole rechterhand zoek ik nu weer bijvoorbeeld. Laat me weten wat jij wilt bijdragen en mail me.

*’Het Mecenaat is als een vriendschap, u krijgt er iets voor terug, maar het is niet vastgelegd wat precies en wanneer.’ Aldus een quote. Geen van tevoren gemaakte afspraken dus. Wel tussentijdse, unieke kattebelletjes, uitnodigingen en meer van zulks áls je daar prijs op stelt.

Word mijn Gaius Cilnius Maecenas omdat je gelooft in de capaciteiten van deze ondernemend creatieveling! Support deze creatieveling en schaar je onder illustere voorgangers door de eeuwen heen als Theo van Gogh (broer van) of wordt een Lorenzo de ‘Medici 2.0. Geef me een seintje en ik laat van me horen.

REFERENTIE
Ik ben fan van jouw voortvarende aanpak en liefde voor je vak en de kunst. Tom America, componist, tekstschrijver, kunstenaar