zakelijke support

OVEREENKOMSTEN
Fris, betrokken, kwaliteit, beleven, eigenzinnig, verbinden en met hart voor muziek, culturen en maatschappij. Herkenbaar? Dan zou jouw bedrijf zich wel eens thuis kunnen voelen bij mijn gedachtegoed. Meer redenen voor support zijn onderaan deze pagina te vinden.

GEZOCHT
Sponsoring op verschillende manieren: langdurig, projectmatig en in goederen en/of helpende handen.
We ruilen eerlijk: Vermogen versus verdieping, kapitaal versus kleur, munten versus muziek, geld versus gedachten.

QUOI
Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, de duur van de samenwerking en de wensen van je bedrijf wordt een pakket aan tegen
prestaties op maat gemaakt. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

GROOTS
Word mijn Gaius Cilnius Maecenas omdat je gelooft in de capaciteiten van deze ondernemend creatieveling! Support deze creatieveling voor minimaal €75 per maand en schaar je onder illustere voorgangers door de eeuwen heen als Theo van Gogh (broer van) of wordt een Lorenzo de ‘Medici 2.0.

QUE?
‘Het Mecenaat is als een vriendschap, u krijgt er iets voor terug, maar het is niet vastgelegd wat precies en wanneer.’ Aldus een quote.
Geen van tevoren gemaakte afspraken dus. Wel tussentijdse, unieke kattebelletjes.

Een mecenas zorgt ervoor dat ik me – met nog veel meer focus-  kan richten op inhoud. Dat ik geen tijd verlies aan geldpotjes vinden. Dat ik mijn talenten kan blijven inzetten als ondernemend creatieveling. Dat ik me zoals bv Beethoven kan storten op daar waar ik goed in ben.

Verbind je met deze eigenzinnige creatieveling.

REFERENTIE
Ook voor bedrijfsevenementen kan Brechtje Roos een waardevolle toevoeging zijn aan een programma. Tijdens een muzikaal relatie-evenement voor een van onze klanten heeft zij de diverse optredens op een enthousiaste en gedreven manier van een sprankelende inleiding voorzien. Door haar werden de klassieke uitvoeringen ook voor de minder frequente concertgangers toegankelijk gemaakt. De kers op de taart! Corine Lindenbergh- zakelijk manager bij Cultureel Organisatiebureau Artifex