particuliere support

NU EN DAN
Af en toe iets doneren als particulier? Ga natuurlijk gerust je gang. Als dank ontvang je naast af en toe wat verassingen sowieso updates en de nieuwsbrief. Natuurlijk zend ik je ook virtueel de juiste vibes en krijg jij die enorme kick door het meewerken aan onbetaalbare muziekmomenten.

GROOTS
Word mijn Gaius Cilnius Maecenas omdat je gelooft in de capaciteiten van deze ondernemend creatieveling! Support deze creatieveling voor minimaal €25 per maand (particulier tarief) en schaar je onder illustere voorgangers door de eeuwen heen als Theo van Gogh (broer van) of wordt een Lorenzo de ‘Medici 2.0.

QUE?
‘Het Mecenaat is als een vriendschap, u krijgt er iets voor terug, maar het is niet vastgelegd wat precies en wanneer.’ Aldus een quote. Geen van tevoren gemaakte afspraken dus. Wel tussentijdse, unieke kattebelletjes.

Een mecenas zorgt ervoor dat ik me – met nog veel meer focus-  kan richten op professionele, creatieve projecten. Dat ik geen tijd verlies aan geldpotjes vinden. Dat ik mijn talenten kan blijven inzetten als ondernemend creatieveling. Dat ik me zoals bv Beethoven kan storten op daar waar ik goed in ben.

REFERENTIE
Ik ben fan van jouw voortvarende aanpak en liefde voor je vak en de kunst. Tom America, componist, tekstschrijver, kunstenaar