REACTIES

Profs over projecten

* De nacht van de filosofie is niet de nacht in de Electriciteitsfabriek in Den Haag. Het is de nacht van oneindigheid, de ongelimiteerde garantie voor de muziek én het tandengeknars van elke filosofie in de menselijke geest. Leren lopen is leren vallen, en leren luisteren: Brechtje Roos neemt je bij de hand en attendeert je op ‘die Verzückungsspitze’ op elk moment van de dag. Ook nadat de muziek geklonken heeft. Alexander Kowollik, filosoof.

* Brechtje’s woorden zijn hartenkreten en bedoeld om mensen naar voorstellingen te laten komen. Ze zijn geschreven door iemand die van kunst houdt en zich bewust is van haar verantwoordelijkheid in de wereld. Dat is wat de kunst nodig heeft! Eef van Breen, muzikant & maker. 

Meer reacties van profs.

Publiek over projecten en lessen

*  Ik vond de les bijzonder. We hebben eerst gewerkt aan de frasering van een gecomponeerd stuk. Haar aanpak heeft me goed geholpen. Daarna hebben we samen geïmproviseerd! Die manier van vrij samenspelen geeft ontspanning, rust en ik voelde van alles. Ik zou graag doorgaan met Brechtje. Voor iedereen die ook op zoek is naar echt muziek maken en niet alleen noten wil spelen: aarzel niet en bel Brechtje! Helene Perrotinus- leerling muziekles op klarinet.

* Wat een eenvoudig idee om gewoon samen te luisteren en samen te voelen wat het met je doet. Eenvoudig maar zo krachtig. Ellen van der Beek, opdrachtgever huiskamerverjaarsessie Oegstgeest

* ‘Wow! Top! Was geweldig! spannend, ontroerend, mooi, pakkend. Ik wil hier wel meer van..’, aldus publiek van Musica Mixta.

* Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek- leerling 2006-2011

Lees meer publieksreacties.