reacties

PROFS

* Muziekverteller Brechtje Roos heeft een mooi en persoonlijke aanpak. En dat zie je aan de publieksreacties! Haar intensiteit, betrokkenheid en enthousiasme komen over bij het publiek.
Bart Schneemann- artistiek leider NBE over mijn prikkelend intro op programma Symmetries.

* Brechtje Roos richt zich op de artistieke inhoud van muziek en stelt vragen. Verwacht dus geen opsomming van feiten of een chronologische benadering bij haar projecten en presentaties. Zij associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier oren van luisteraars. Misschien wel de ziel. Een presentatie van Brechtje is eerder uitdagend dan beschrijvend en stemt tot nadenken.
Gert Gering- programmeur Theaters Tilburg.

*
Veel waardering voor de vertaling die je maakt voor nieuwe luisteraars. Caroline Bakker, zakelijk leider Festival Dag in de Branding Den Haag.

* Brechtje kan schrijven en heeft gevoel voor de tijdgeest.
Wijbrand Schaap, hoofdredacteur Cultuurpers

Meer reacties van profs.

PUBLIEK

* Wat een eenvoudig idee om gewoon samen te luisteren en samen te voelen wat het met je doet. Eenvoudig maar zo krachtig. Ellen van der Beek, opdrachtgever huiskamerverjaarsessie Oegstgeest

* ‘Wow! Top! Was geweldig! spannend, ontroerend, mooi, pakkend. Ik wil hier wel meer van..’, aldus publiek van Musica Mixta.

* Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek- leerling 2006-2011

Lees meer publieksreacties.