reacties

PROFS

* Muziekverteller Brechtje Roos heeft een mooi en persoonlijke aanpak. En dat zie je aan de publieksreacties! Haar intensiteit, betrokkenheid en enthousiasme komen over bij het publiek. Bart Schneemann- artistiek leider NBE over mijn prikkelend intro op programma Symmetries.

* Brechtjes woorden zijn hartenkreten en bedoeld om mensen naar voorstellingen te laten komen. Ze zijn geschreven door iemand die van kunst houdt en zich bewust is van haar verantwoordelijkheid in de wereld. Dat is wat de kunst nodig heeft! Eef van Breen, muzikant & maker. 

*
Veel waardering voor de vertaling die je maakt voor nieuwe luisteraars. Caroline Bakker, zakelijk leider Festival Dag in de Branding Den Haag.

* Brechtje kan schrijven en heeft gevoel voor de tijdgeest.
Wijbrand Schaap, hoofdredacteur Cultuurpers

Meer reacties van profs.

PUBLIEK

* Wat een eenvoudig idee om gewoon samen te luisteren en samen te voelen wat het met je doet. Eenvoudig maar zo krachtig. Ellen van der Beek, opdrachtgever huiskamerverjaarsessie Oegstgeest

* ‘Wow! Top! Was geweldig! spannend, ontroerend, mooi, pakkend. Ik wil hier wel meer van..’, aldus publiek van Musica Mixta.

* Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek- leerling 2006-2011

Lees meer publieksreacties.