Nu ook op Soundcloud & Instagram

mooi nieuws voor als je benieuwd bent naar wat je van mij kunt horen over muziek…

LEKKER THUIS
Ook jij hoort, leest en ziet vast van alles. Ik ook. Vooral op het gebied van muziek en geluid. Vanaf nu kun je zowaar vanuit je leunstoel mijn korte luistertips en mijmeringen horen op Soundcloud. Gewoon. Ingesproken op mijn telefoon. Of, bij meer tijd, een column opgenomen in samenwerking met bondgenoot Reinder van Put into Sound. Om je te prikkelen, enthousiasmeren en te inspireren.

POST-IT
Je luistert eigenlijk naar mijn muziekmemo’s, mijn audio post-its. Opdat ik niet vergeet en het in een ander stadium kan inzetten voor introductie, presentatie, les of cursus. In concertzaal of huiskamer.

BEELD
Oh ja, omdat het oog ook wat wil, ben ik sinds kort op Instagram te vinden wat weer door gelinkt is aan mijn nieuwste facebook-pagina: Brechtje Roos Muziekverteller. Leuk als je me volgt. Nog leuker als je eens zelf komt luisteren of me uitnodigt.

Binnenkort wordt de agenda voor het komend seizoen gevuld (iets met Zuiderstrandtheater, Goudse Schouwburg en meer…). Hou me in de gaten!

A suivre!

LINKS
Soundcloud-audio muziekmijmeringen
Instagram- oog
Facebook- allerlei muziekdingen