MUZIEKPROJECTEN
Tijdens concertpresentatie, luistersessie, column of inleiding gaan luisteraars op muziekavontuur. Ze krijgen (nieuwe) luisterhandvatten en meer oor voor nuance en diversiteit. Klassiek, jazz-, wereld- en popmuziek wordt rustig met elkaar vergeleken zodat publiek met bredere muziekhorizon de wereld intrekt.

PRESENTEER & MEER
Zet me in als spreker, concertpresentator, columnist, muziekgids. In een kroeg, foyer, museum, huiskamer of op het podium. Voor radio of een talkshow. Live of ingesproken. Bij kunst of themadag. In de culturele of commerciële wereld. Ik doe het allemaal even graag en ben graag dé link tussen publiek en muziek.

STIJL
Mijn stijl is serieus luchtig. Toegankelijk. Heb- zo nodig- een iPod bij me met muziekfragmenten. Zet vanaf het begin van je event de toon.

PIERRE JANSEN
‘Maar wat krijg ik dan precies?’- je kent ongetwijfeld Pierre Jansen, Jasper Krabbé of Hans Aarsman: gedreven profs die hun ervaring, kennis en verwondering voor ‘het schone’ willen overbrengen.

Afgezien van de wereld nog meer schoonheid laten ontdekken in muziek hoop ik via muziek luisteraars meer tolerantie, inzicht en begrip te geven voor elkaar en voor de wereld.

KEUZE
Presentatie
Luistersessie
Inleiding
Column
Muziekcurator

EXTRA
Pols me zeker ook voor je muziek-gerelateerde project dat niet onder bovenstaande noemers valt. Zo heb ik recentelijk de inleidende tekst geschreven voor de nieuwst cd van zangeres Klaartje van Veldhoven (omdat zij mijn toon passend vond bij die van haar).

INTERESSE
Bel of mail me om meer te weten te komen. Ik denk graag met je mee. Krijg een impressie en kijk & luister je suf.

REACTIE
De leukste introductie ooit! Arthur en Lucas Jussen– pianisten