Mare winter XVIII

Nog leuke ontdekkingen gedaan de laatste tijd? Getroost door klanken of lekker veel pit gekregen door een fantastische stem?

BIJPRATEN
De afgelopen tijd heb ik hele fijne ervaringen opgedaan door de luisterlesserie Nieuwe Kijk op Muziek. Vijf weken optrekken met een vaste club open, nieuwsgierige cursisten vond ik erg inspirerend, leuk en leerzaam! En dit was wederzijds werd me verzekerd! Zoals gepland nog dit voorjaar nieuwe lessen: drie thematische lessen dit keer. Met voordeel in muziek verdiepen (als je voor 26/3 maart aanmeldt via Studio Hoor Muziekeducatie). Ook druppelen er gestaag nieuwe leerlingen binnen voor blokfluit-, en interpretatielessen.

BRABANT
Mocht je in Brabant wonen en mee de 16e eeuw in willen duiken: zaterdag 3 maart 19.30 verzorg ik een intro op Tallis Scholars voor Theaters Tilburg. Waar ik de komende tijd vaker mijn gezicht mag laten zien, maar belangrijker, mijn stem kan laten horen om vooral enthousiasmerend luisteraars bij te praten over muziek en meer!


ZUID-HOLLAND
Dat bijpraten mag ik ook doen bij festival Dag in de Branding Den Haag. Nog dit seizoen twee keer. Met zicht op meer voor seizoen ’18-’19. Geweldig om met makers van nu in contact te komen en veel meer het van-de-wieg-tot-concert mee te maken. Zodat ik ook jou nog veel intenser kan meenemen. Hup, die 21e eeuw in!

OPTIES
In mei sta ik dan zomaar (besloten) voor een zakelijk evenement én een sociaal-artistieke bijeenkomst (ook besloten): het Haags Wereldkoor (ze zoeken daar nog amateur-zangers!). Daarnaast staan er nog wat opties open, waarover later meer…

Kortom, het gaat hier heerlijk. Wens hetzelfde voor jou!

A suivre
agenda podiumwerk
agenda Studio Hoor Muziekeducatie

PS fijn te merken dat er flink wordt gekletst over me enne….ga vooral door:)