luistertip no. zoveel- A musical journey

ook deze Boy Edgar prijswinnaar beveel ik aan …. met voordeel voor jou

Afbeeldingsresultaat voor jasper van t hof

CONCERTTIP JASPER VAN ‘T HOF
Een pianist die al jaren meegaat, allerlei stijlen doorleeft heeft, in mijn hometown langskomt, een fijne kompaan meebrengt (Philip Catherine), de Boy Edgarprijs 2019 heeft gewonnen, die ik nooit eerder live hoorde en mij nu op reis neemt: ja, daar wil ik zeker eens langs!
VOORDEEL
Ook dit seizoen heb ik een geinige afspraak met het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk: als je bij mij bekend bent als luisterlescursist, leerling of vrijwilliger krijg je zomaar korting op de concerten die ik tip.
IMPROVISATIE
En niet geheel toevallig kunnen cursisten extra, extra goed voorbereid naar dit concert. We zitten middenin de luistercursus en de vierde les- deze week-  gaat over….ta ta tadaaaa… improvisatie:).
INFO
18 oktober, 20.30u
Jasper van ’t Hof & Philip Catherine
Nieuwe Kerk Den HaagMail me en ik laat je- als je bij mij bekend staat als leerling, cursist of medewerker- weten hoe je aan het voordeeltje komt, brechtje[at]brechtjeroos.nlTot de 18e dan!

LINKS
Zuiderstrandtheater
Luistercursus winter ´20 Den Haag, Delft, Arnhem