impressies

PROMO LUISTERSESSIE


Gemaakt door Michiel Keller 2012 in Theater Dakota Den Haag

VRIJE GELUIDEN*/VPRO
Voor deze pilot-podcast had ik carte blanche. Ik putte deels uit de thematische Vrije Geluiden radio-uitzending over Vrije Vrouwen die inhoudelijk fantastisch aansloot bij luistersessie Furioso.

COLUMN
Jellie Brouwer van talkshow De Branding  vroeg me naar mijn ervaringen met koren (=bijster weinig). Ik nam mijn (naar bleek) anti-koorgedrag onder de loep.

JUKEBOX
Dankzij opdrachten hoor ik muziek die ik anders misschien niet ontdekt zou hebben. Door een jobje voor het Nederlands Kamerkoor kwam het fantastische alternatief voor Bach’s Mattheus op mijn pad waar deze column mee eindigt.

INTERVIEW
Regelmatig mag ik praten over actuele projecten bij R&TV. Google en gij zult vinden of beluister het leuke (en inzichtelijke) gesprek dat ik had bij Amsterdam FM over luistersessie Furioso.

MUZIEKCURATOR
Muziekadvies aan vanvincent.nl- moooi what is the sound of light?’
Muziekconcept voor kunstproject MusiVisualLanguage van beeldend kunstenaar Fransien Bal.

MUZIEKSCHRIJVEN
Regelmatig blog ik op mijn eigen pagina en onregelmatig publiceer ik bij de Cultuurpers.

SECOND LOVE
Omdat ik het af en toe niet laten kan om mijn tweede liefde in de praktijk te brengen (vormgeving & tekenen, waarvoor ik les heb gevolgd op de Rietveldacademie en KABK), zet ik op onregelmatige tijden animaties en teasers op de wereld. Illustreren doe ik ook. Voor mijzelf en voor leuke opdrachtgevers die spontaan op mij af komen.

TRIP NAAR SCANDINAVIE
deel I

De tekst van de animatie werd uitgevoerd als gesproken column i.o.v. Nederlands Kamerkoor (april 2015). Het getekende feuilleton is een variant. Deel II & III zijn te vinden bij de Cultuurpers en op mijn eigen vimeo-kanaal.