impressies

PROMO LUISTERSESSIE

Gemaakt door Michiel Keller 2012 in Theater Dakota Den Haag. Merci Theater Dakota & Adri Huissoon voor de sponsoring!

FLARDEN PROJECT
Musica Mixta klonk in 2016. Ik mocht de seizoensafsluiting verzinnen voor Laaktheater en bracht knalgoeie musici met verschillende achtergronden bij elkaar. Bondgenoot Reinder van der Put nam het op. Hieronder wat flarden van dit spannende project met divers publiek en fijne reacties. Met Ganesh Ramnath-zang & tabla, Martijn Baaijens- sarod & gitaar, Ino Kruysen- zang & cajon, Miguelangel Clerc- zang & gitaar. Concept, productie & presentatie- ondergetekende.

MUZIEKCURATOR
Muziekadvies aan vanvincent.nl- what is the sound of light?
Muziekconcept voor kunstproject MusiVisualLanguage van beeldend kunstenaar Fransien Bal.

MUZIEKSCHRIJVEN
Regelmatig blog ik op mijn eigen pagina en onregelmatig publiceer ik bij de Cultuurpers.
Aan recensies doe ik niet. Wel aan enthousiasmerend schrijven. Om publiek te prikkelen vooral dat ene concert eens live te gaan beluisteren. Lees mijn schrijfsel over Kate Moore eens.  Voor We Are Public schrijf ik muziektips als muziekredacteur. Ook weten artiesten me te vinden voor prikkelende woorden in CD-boek ofzo. Check sopraan Klaartje van Veldhoven maar.

SECOND LOVE
Omdat ik het af en toe niet laten kan om mijn tweede liefde in de praktijk te brengen (vormgeving & tekenen, waarvoor ik les heb gevolgd op de Rietveldacademie en KABK), zet ik op onregelmatige tijden animaties en teasers op de wereld. Illustreren doe ik ook. Voor mijzelf en voor leuke opdrachtgevers die spontaan op mij af komen.

TRIP NAAR SCANDINAVIE
deel I

De tekst van de animatie werd uitgevoerd als gesproken column i.o.v. Nederlands Kamerkoor (april 2015). Het getekende feuilleton is een variant. Deel II & III zijn te vinden op mijn eigen vimeo-kanaal.

INTERVIEW
Regelmatig mag ik praten over actuele projecten bij R&TV. Google en gij zult vinden of beluister het leuke (en inzichtelijke) gesprek dat ik had bij Amsterdam FM over luistersessie Furioso.