Help de wereld aan meer oor voor muziek (en elkaar)

Deze crowdfundactie was een groot succes: binnen 3 weken werd er ruim 100% gedoneerd..


Dit is echt oud nieuws. Heeeel oud nieuws. Onderaan dit bericht vind je de link naar de GELUKT mail;). Maar lees gerust verder hoe ik mijn anders-dan-anders crowdfunding heb aangepakt!

ANDERS-DAN-ANDERS
Draag jij de projecten van deze muziekverteller een warm hart toe? En zou je ook willen dat meer mensen de impact van muziek intenser ervaren? Met jouw investeringshulp worden stappen naar vakgebieden buiten de culturele wereld gezet!

In samenwerking met Studio Laucke Siebein werk ik aan de herpositionering van de merken ‘Brechtje Roos’ en ‘Studio hoor’. Doel is het tot een helderder en gestructureerd aanbod van mijn activiteiten te komen. Om zo ook buiten de kunst & cultuurwereld smoel en meer luisteraars  te krijgen.

Voor deze investering ben ik op zoek naar supporters zoals jij.

PLAN DE CAMPAGNE
Het huidige plan van aanpak voorziet drie bijeenkomsten met het doel ‘het merk’ Brechtje Roos helder voor het voetlicht te krijgen. Na deze stappen volgen, afhankelijk van het budget, stappen voor het aanpassen van de belangrijkste communicatie uitingen zoals de websites.
Dit alles zal resulteren in een zelfbewust en relevant aanbod voor huidige en toekomstige luisteraars.

Het gehele stappenplan kost €2500 waarvan ik €500 zelf kan investeren. En daar komt dan ook mijn investeringsvraag uit voort. Wil jij mij helpen verder te ontwikkelen?

Enne… hoezo niet zelf kunnen investeren als ondernemend creatieveling? Lees erover (en over inhoud, achtergrond, tegenprestaties) onder deze link.

ATTENTIE
Één ding: jouw hulp geeft mij op meerdere fronten meer energie die ik direct kan doorsluizen naar projecten, naar jou, luisteraar! Je bent gewaarschuwd?.

Met dit doel voor ogen is elke donatie, klein of groot, van harte welkom. Beperkt budget? Het doorsturen van dit bericht valt ook onder de noemer helpen, merci alvast.

Donateurs hou ik natuurlijk op de hoogte.

A suivre!

Brechtje

PS lees hier mijn laatste mail: GELUKT!