Het tijdstip wordt in overleg bepaald | Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden)

Kennismakingsles

Ben je muzikaal een starter of herintreder en wil je eens komen proeven van mijn lesaanpak? Maak een afspraak. C'est tout.
Kennismakingsles

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt in overleg bepaald
Den Haag/ A'dam (onder voorwaarden), De Genestetlaan, Den Haag, Nederland

Over het evenement

Starten met blokfluit of pak je je speeldraad weer op? Kom gerust eens kennismaken met mijn manier van lesgeven. Neem mee wat je graag speelt en we starten. Kun je (officieel) nog helemaal niks, dan zul je merken dat je meer muziek in je hebt dan je denkt;). Ook zonder theoriekennis, notenschrift kun je musiceren! Lees dit blog maar;)

INSTRUMENTKEUZE

Mocht je nog geen instrument hebben dan kun je voor de kennismakingsles een kunststof sopraan, alt of tenor van mij lenen. Ik denk graag met je mee met welk instrument je verder komt. Afhankelijk van je smaak, doel en budget begeleid ik je graag bij het aanschaffen van een passend instrument. Er is zoveel keuze.

VOOR WIE

  • Blokfluitisten-in-spé die kennis willen maken met het instrument en mij
  • Herintreders die hun instrument(en) weer uit de kast willen halen
  • Beginners & gevorderden
  • Jong-volwassenen vanaf 18 jaar

AANMELDEN

Meld je aan via dit formulier en je hoort snel van me.

KOSTEN

€23 

Je kennismakingsles spreken we samen af. Daarna ontvang je de factuur. 

Mocht je besluiten lessen te nemen, dan wordt de kennismkaingsles verrekend met het verschuldigde lesbedrag.

LOCATIE

In Den Haag wordt er gewerjt in de studio van Brechtje. Coronaveilig met ruim speelafstand van elkaar, veel instrumenten, muziekstandaard bij de hand. Net als muziek van blad en op CD. Daarnaast hangt er kunst aan de muur  en staat er groen in de ruimte. Een inspirerende omgeving.

In Amsterdam zijn er wisselende locaties.

REACTIE

'Door je losse aanpak durf ik 'fouten' te maken en kan ik me open stellen voor nieuwe informatie, wat mijn spelpleizer vergroot. Ik leerde dat ik door muziekanalyse muziek beter ga begrijpen, spelen en waarderen. Ik heb muziek echt ervaren: dit is waar muziek over gaat.' Annigje, Summerschool & regulier leerling.

Deel dit evenement