Op afspraak

|

Lombok Utrecht

BASblkflt- 5 lessen kennismaken of herpakken, v.a. mei 22

Ik speel de bas... jij ook? Bas spelen is voor veel mensen onwennig. Laat mij je helpen (her)ontdekken en fluit daarna nog fijner verder.

BASblkflt- 5 lessen kennismaken of herpakken, v.a. mei 22

Tijd en locatie

Op afspraak

Lombok Utrecht, of online

Over het evenement

De basblokfluit is voor veel spelers een prikkelend instrument, maar vaak wat onwennig. Kom kennismaken en ontdek of het iets voor jou is. Ik help je met technische zaken en let daarbij speciaal op houding, adem en ontspanning van je lichaam. Na afloop heb je ongetwijfeld een nieuwe muziekvriend voor het leven gevonden;).

Wees gerust als je (nog geen) bassleutel leest; dat is niet per se direct nodig en hangt sowieso van je ambities af. Telemann, Van Eyck of solo Bach kan natuurlijk altijd!  Net als alle alt-sonates en vrijer spelen zonder bladmuziek. 

Probeer 5 lessen en merk daarna of je er mee verder wilt. Desgenwest is er een kunststof Yamaha bas te leen onder bepaalde voorwaarden.

EXTRA

Heb je een fijne blokfluitdocent waar je heel tevreden over bent?  Geen probleem! Beschouw mij als een gastdocent die jouw gekozen thema’s  net even anders benadert. Verandering van spijs doet eten. Ook in  muziek. 

VOOR WIE

  • Blokfluitisten die leergierig zijn en nog meer speelplezier willen.
  • Blokfluitisten in spé die een les-proefperiode willen volgen.
  • Herintreders die opnieuw willen ruiken aan de bas.
  • Beginners & gevorderden

NB minimale leeftijd is 16 jaar

TIJDSTIP

BASblkflt kan gevolgd worden tussen april en medio juli. We spreken de - aane