doelgroep

PROGRAMMEURS PODIA, FESTIVALS, MUSEA, KUNSTRUIMTES
Voor programmeurs, samenstellers en curatoren die op zoek zijn naar nieuw publiek, die mensen willen betrekken bij programma’s of net dat ene zetje willen geven, dat nodig hebben. Die tegelijk het bestaande publiek iets extra’s willen geven. Weet me te vinden.

Voor het op een een onderhoudende, kundige manier wijzer maken van publiek. Om de impact van je project of je boodschap te versterken. Voor het vergroten van muzikale cq culturele ontwikkeling van publiek. Ik presenteer, spreek, schrijf en teken over muziek enzo. Als muziekcurator werk ik graag mee aan expositie, film of anderszins.

Op zoek naar nieuw publiek; mensen laten kennis maken met programma’s. Mensen bij wie de belangstelling wel aanwezig is, maar die net dat ene zetje nodig hebben. Én bestaande publiek blijven boeien? Weet me te vinden.

ORGANISATIES
Voor organisatoren (in commerciële en non-profit sector) die personeel, cursisten, congresgangers of klanten willen stimuleren door en mét muziek. Voor bedrijfsdag, of training, bij openingen, ter ondersteuning van veranderingsprocessen bij medewerkers, voor een nieuwjaarsborrel, een intermezzo op een congres, teambuilding en andere eenmalige activiteiten.

Een presentatie, een luistersessie (op maat) of een column, in overleg bepalen we mijn bijdrage.

EFFECTEN
Ter inspiratie. Muziek als bindmiddel en ultieme kennismaker. Ontspanningsmiddel óf juist ter stimulans. Van het hoofd naar het hart! Met muziek kun je op luchtige wijze allerlei (bewezen) resultaten behalen.

EDUCATIEF COÖRDINATOREN
Met scholen, junior & senior onderwijsinstellingen werk ik graag samen.  Leerlingen en cursisten een basis-luisterhouding meegeven. In samenwerking nieuwe projecten maken kan natuurlijk ook.

PARTICULIEREN
Bij liefhebbers die op zoek zijn naar verdieping, extra luistergenot en uitbreiding van hun muziekpalet kom ik langs. Of dat nu om een pensioenafscheid, familiedagje, maandelijks clubuitje of een verjaardag gaat.  Er kan veel. Met mijn iPod en (eventueel) mobiele actieve speakers kom ik naar je toe.