BIO
‘Door een muziekfilter beluister ik de wereld en geef ik passie en kennis door in allerlei muziekprojecten, muzieklessen, tekeningen en schrijfsels.

TIG NOEMERS
Muziekverteller, spreker, concertpresentator, workshopleider, muziekgids, muziekdocent, prof muzikant, muziekcurator, schrijvend creatieveling. En o ja, ik ben ook nog illustrator. Deze eigenzinnige dame is niet in een hokje te stoppen.

PROF
Van huis uit ben ik musicus. Studeerde aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht. Specialisatie: Oude Muziek en Kamermuziek. Organiseerde en initieerde concerten met musea, concertseries, educatieve instellingen en wijkorganisaties. Op andere artistieke vlakken verdiepte ik me bij onder andere de Rietveld Academie Amsterdam, KABK Den Haag en locatietheatergroep De PeerGrouP Drenthe.

MEER
Voorjaar 2015-  ‘schrijvend lid’ van de Cultuurpers.
Najaar 2011- Muziekzendeling.
In 2010 zette ik een komma achter mijn uitvoerend muzikantschap.
2000-2010 speelde ik overal en nergens met ensembles Pétillant, Zimbello en Blaes-tuigh. Op dit moment speel ik af en toe in het openbaar.
Van 2008-2013 was ik lid Raad van Advies HKU- conservatorium Utrecht.
Lesgeven doe ik sinds mijn studie.  Met graagte geef ik les aan (jong) volwassenen van 16 tm 100jr.

REACTIE
Brechtje is een warme, inspirerende Muziekzendeling. Zeker de moeite waard om te volgen. Veel meer in haar mars dan de luistersessies, waar overigens niets aan af te dingen valt. Steun haar! Stijntje Hallink- bezoeker luistersessie.