aanbod

PRESENTATIE, INLEIDING, LEZING
Een warm welkom geven aan toehoorders. Oren openen voor dat wat komen gaat. Vooraf, tussendoor. Als ‘reisleidster in muziek’ kan ik er de hele avond bij zijn. Ter lering en vermaak, als opfrisser, om te prikkelen, voor een denkmoment. Een introductie, gesproken column of lezing. Live, in opnamestudio. Voor radio, congres of een talkshow. Verzin het maar. Altijd gaat het om publiek op een bedreven manier te informeren, te amuseren en te inspireren met muziek.

LUISTERSESSIE, LUISTERLEZING
Als muziekverteller kom ik met een luistersessie (maximaal 2 uur) bij je langs.  Een luistersessie (of luisterlezing) bevat een zorgvuldig samengesteld (thematisch) programma dat eventueel in overleg is ontwikkeld. Een luistersessie is als een wijnproeverij: met extra info van de wijnboer & het na elkaar proeven van de wijnen (en daarvoor de tijd nemen), drink jij je wijn vanaf dan ineens heel anders! Anders luisteren, meer horen. Luistersessies en luisterlezingen  zijn in te zetten voor  teambuilding, bedriifsinspiratiesessie en zo meer. Lees hier verder als je je vrienden wil verrassen in je huiskamer.

PROGRAMMERING, ADVISEREN
Klank nodig bij beeld, concertserie, expo, reclame, presentatie? Muziek kan maken én breken. Muziek wordt gecombineerd met gewenste boodschap, associaties en beelden om het gewenste effect te bereiken. In samenwerking met tentoonstelling-, reclame-, of filmmakers zorg ik voor het krachtig binnen laten komen van sfeer, boodschap.

SCHRIJVEN
Schrijvend enthousiasmeren voor muziek, culturele actualiteiten bevragen is wat ik doe op blog en Cultuurpers. Weet me te vinden voor column, cd-boekje, magazine, programmablad. Zolang het gaat over muziek en het prikkelend informeren van lezers sta ik klaar. Zo schreef ik onder meer de CD-intro voor sopraan Klaartje van Veldhoven en programmatoelichting voor Nederlands Blazers Ensemble.

TARIEVEN
Afhankelijk van o.a. lengte, onderwerp, inhuur bondgenoten, muziekrechten betaal je minimaal €250. Ik sta opeen voor alternatieve vormen van bijbetaling. Informeer ook gerust naar een voordelige abonnementsvorm.

REACTIE
De leukste introductie ooit! Arthur en Lucas Jussen– pianisten