INFO
Al jaren droom ik over een plek. Een werkplek. Een plek waar je thuis komt. Als muzikant, denker, doener, leerling en cursist. Een plek die creativiteit, intimiteit, rust en professionaliteit uitstraalt. Een plek om samen te komen, je te laten verrassen, te musiceren, om te verbeelden, om te discussiëren en om mee te doen. Een plek met kunst aan de muur en planten op tafel. Studio Hoor!

LUISTERAARS & SPELERS
Op dit moment wordt deze plek gevormd en verbouwd. Vanaf najaar 2017 kun je terecht in Studio Hoor. In eerste instantie vooral voor muziekleerlingen en luisteraars die hun oren willen aanscherpen. In een ander stadium ook voor Frisse Kostgangers, workshoppers en zij die inspiratie vinden in cultuur, ontmoeting en meer.

WAAROM
Ik geloof in kleinschaligheid. In (bijna) een-op-een contact. In echte gesprekken. In tijd nemen voor verdieping en ontmoeting. Juist in deze tijd wil ik positief handelen en met originele (muziek)projecten mensen verbinden. Met een beetje hulp van. Geen subsidie. Maar samenwerkingen en supporters. Want ik mag solistisch lijken, support (op allerlei manieren) kan ook ik best gebruiken.

STUDIO HOOR
Ik geloof dat je creativiteit gevoed wordt door een persoonlijke, creatieve, rustige omgeving. De studio staat in een wijk waar (eindelijk) weer wat fijne vibes heersen. Met Studio Hoor kunnen dat er alleen maar meer worden! En ook jij draagt daaraan bij.

TOT HOORS
Wordt meegenomen door mij en (in de toekomst mogelijk) gast-creatieven. Ga nieuwe denkpiste’s af. Wil je weten wanneer,wat, door wie er iets gebeurd? Mail me en je blijft op de hoogte. Ik ontvang je graag! Totdat de Studio klaar is kom ik bij je aan huis voor muzieklessen. Lees er hier over.

REACTIE
Brechtje Roos verrast, inspireert en neemt je mee in een muzikale trance. Met recht een muziekzendeling, klaar om de rest van Nederland te veroveren. Mark Kalsbeek, marketing Theater Dakota Den Haag

Ik ben fan van jouw voortvarende aanpak en liefde voor je vak en de kunst. Tom America, componist, tekstschrijver, kunstenaar