PUBLIEK over PROJECTEN & LESSEN

* Met veel enthousiasme, passie, kennis gebracht én je geeft een andere dimensie aan muziek luisteren (voor iemand zoals ik zonder muzikale achtergrond).

* Geniet mijn hele leven al van muziek, maar na deze verrassende middag met Brechtje nog veeeeeeeeeel meer en ik wil meer en meer en meer Brechtje. Ik hoop je snel weer in Theater te zien.

* Ik heb vele jaren diverse soorten muzieklessen gevolgd, maar je hebt me toch veel verteld en laten horen dat ik nog niet wist en kende.

* Brechtje is een warme, inspirerende Muziekzendeling. Zeker de moeite waard om te volgen. Veel meer in haar mars dan de luistersessies, waar overigens niets aan af te dingen valt. Steun haar!

*  Dank voor jouw handleiding om muziek te luisteren door de eeuwen heen, over grenzen heen, door ritmen en klanken. Ik zweefde door de salon, ’t raam uit, op wolken, door de tijd met mooie ontmoetingen.

* Heel bijzonder deze nieuwe kijk op muziek. Ben benieuwd hoe het bij mij doorwerkt.

* Weer een prachtige, inspirerende, verrassende, energieke Klanksporen! Dank, dank, dank!

* Ook bij ons thuis heeft Brechtje een luistersessie gehouden. Het was een feest, en zoals mijn vriend zei: véél leuker dan een verjaardag. De luistersessies zijn gemaakt voor amateur muziekliefhebbers maar ik als professioneel musicus ervoer de avond als een warm en intens rustgevend bad. Realiseerde me opeens dat ik dat veel te weinig doe: zitten op de bank, tv uit, cd aan, bek houden en luisteren. Ik zou Brechtje willen ondersteunen in haar missiewerk. Ik vraag aan iedereen die dit leest: denk erover haar en Reinder in te huren. Voor een mooi intiem klein uurtje op je verjaardag, ter intuning van je nieuwe huis, voor de opening van een expositie, als therapeutische sessie voor een groep weetikveel. Het werkt met Brechtje !!!

* Indrukwekkend thema van Luisterserie Klanksporen. Ik vond het weer erg de moeite waard.

* Nu voor de tweede keer, omdat ik het in Theater De Veste Delft zo mooi vond!

* Mooi om stil gezet te worden, inspirerende avond, dank je wel!

* Blijf muziekzendeling, je hebt veel uit te dragen. Enthousiast & verfrissend!

* Geweldig interessant, met veel enthousiasme gepresenteerd wat juist weer aanzet tot ‘luisteren’! Erg bedankt.

* Het was ons een eer om je te mogen ontvangen, wij hebben zeer genoten!

* Voor mij een verbreding van mijn muziekkennis.

* Prikkelende avond en ga met andere ogen (oren) mijn CDkast in!! Dank je wel.

* Bedankt voor je passie en verfijning die je overbrengt.

* Opnieuw leren luisteren naar de laag achter de ‘eerste stem’ bij diverse soorten muziek, hartstikke leuk!

* Leuk om zo met wat meer aspecten van muziek kennis te maken dan waar ik al mee vertrouwd was.

* Meegenomen door een raspaard in volle vaart door een bos met prachtige uitzichten, hindernissen en veel zon! Wat een rit! Heel mooi, leuk, als minder getraind paard moet ik nu wel even uitrusten!

*  Brechtje reikt vanuit haar muzikale kennis en bevlogenheid sleutels aan om de deuren van de muzikale beleving te openen. En dit alles binnen de ontspannen setting van een huiskamer. Verrassend intiem om in een kleine groep van bekenden en onbekenden deze luisterervaring te beleven. Voor mij als muziekliefhebber, zonder enige echte kennis van zaken, ging de muziek meer leven. Brechtje weet met haar luistersessies de doos van pandora van de oude muziek tot aan hedendaagse fragmenten stukje bij beetje te openen.