SPELEN & LUISTEREN
Meer uit je instrument halen? Echt muziek maken en niet alleen noten spelen? Anders luisteren? Nieuwe muziek ontdekken? Bijspijkeren van kennis en spel. Beter samenspelen met je vaste groep? Vergroot je kennis, voel meer, speel en luister anders.

Muziek is goed voor hart en geest, leuk en interessant, haalt je uit je hoofd, concentratie- en gezondheidsbevorderend, laat ontmoeten, stimuleert creativiteit & discipline: allerlei (bewezen) redenen om te musiceren en/of actiever te luisteren.

PRIVÉ OF GROEPSLES
Alleen of samen kun je bij mij terecht. Regelmatig les halen juich ik van harte toe (en bevordert het resultaat). Drukke mensen nemen een strippenkaart. Groepen en ensembles kunnen ook terecht voor een inspirerende kamermuziekles. Luisteraars komen vanaf najaar 2017 naar luisteruren en horen meer over specifieke thema’s als de Passie met Pasen, sweet music bij het suikerfeest of gaan op reis tijdens de audio-stedentripjes.

MUZIEK & CULTUUR
Met spelers zoek ik naar hun eigen stijl en muzikale verhaal. Luisteraars bied ik een breed luisterpalet aan. Andere manieren om intenser van muziek te genieten. In alle soorten muzieklessen wordt diverse muziek gecombineerd met uitstapjes naar cultuurgeschiedenis, wereldse zaken en filosofie. Je leert verder kijken, luisteren en denken en ontwikkelt een breder (muziek)palet. En dat hoor je!

KEUZE
Blokfluit
Overige melodie-instrumenten
Luisteruren

LOCATIE
Tot de opening van Studio Hoor (najaar 2017), kom ik bij je thuis zónder extra kosten. Mail of bel me gerust voor vragen of een proefles. Zie de actie-pagina voor meer info en tarieven.

REACTIE
Ik heb vele jaren diverse soorten muzieklessen gevolgd, maar je hebt me toch veel verteld en laten horen dat ik nog niet wist en kende.
B. Moolenaar- luisteraar