DOELGROEP
Voor nieuwsgierige fans van allerlei muziek. Luisteraars én beoefenaars. Liefhebbers die op zoek zijn naar verdieping, extra luistergenot en uitbreiding van hun muziekpalet komen naar een luistersessie of luisteruur Ik kan ook langskomen bij jou en je feestje op je werk of privé.

Meer plezier in muziek máken wordt aangewakkerd in muzieklessen voor blokfluitisten en andere melodie-instrumenten privé of samen. Groepsles wordt ook gegeven aan andere instrumentalisten.

PROGRAMMEURS PODIA, FESTIVALS, MUSEA, KUNSTRUIMTES
Voor programmeurs, samenstellers en curatoren die bezoekers op een luchtige, kundige manier wijzer willen maken en amuseren. Zet me in als presentator met bagage om de impact van jouw project te versterken. Voor het vergroten van muziek cq culturele ontwikkeling van publiek spreek, schrijf en teken ik over muziek enzo. Als muziekcurator werk ik graag mee aan expositie, film of anderszins.

ORGANISATOREN BEDRIJFSSECTOR
Voor organisatoren die personeel, cursisten, congresgangers of klanten willen stimuleren door en mét muziek. Voor bedrijfsdag, hoortraining, bij (dag)- openingen, ter ondersteuning van transformatieprocessen bij organisatie-veranderingen, de nieuwjaarsborrel, intermezzo op congres, teambuilding en andere eenmalige activiteiten: luistersessie (op maat), column of presentatie.

EDUCATIEF COÖRDINATOREN
Met scholen, junior & senior onderwijsinstellingen werk ik graag samen.  Leerlingen en cursisten een basis-luisterhouding meegeven. In samenwerking nieuwe projecten maken kan natuurlijk ook.

ALTIJD
Over doelgroep en thema denk ik graag mee. Ik ontwikkel dan een prikkelend concept. Bekijk en beluister ondertussen wat voorbeelden. Bekijk alle muziekprojecten (waar ook tarieven vermeld staan) en informeer naar de mogelijkheden.

REACTIE
Met veel enthousiasme, passie, kennis gebracht én je geeft een andere dimensie aan muziek luisteren (voor iemand zoals ik zonder muzikale achtergrond). Betty Bijl- publiek luistersessies

Door haar werden de klassieke uitvoeringen ook voor de minder frequente concertgangers toegankelijk gemaakt. De kers op de taart! Corine Lindenbergh- zakelijk manager bij Cultureel Organisatiebureau Artifex